Summa sidvisningar

17 februari 2010

Telefonproblem


Nej nu får det vara nog ! Det kommer enligt väderprognosen att vara superkallt till helgen igen. Ca - 27 grader brr. När ska det bli varmare ?

Vår telefonledning som är luftburen revs ner idag av en lastbil. Så nu är vi utan telefon och får ha vårt internet via telias trådlösa system istället. Vilken cirkus att få veta hur telefonkabeln skulle lagas igen. Det är inte telia som äger kabeln till telefonerna utan en firma som heter Skanova.


Ska man ha någon chans att ens kunna tävla i vår så måste man kunna rida och träna minst 4 ggr/veckan nu annars är det ingen stor ide att försöka sig på tävling. Det finns några tävlingar här uppe i norrland som sker i maj. Dessa hade vi tänkt åka till och prova vår lycka. Men just nu känns det som om det är långt borta eftersom det varit så hemskt kallt under en längre tid och man haft alldeles för lite tid att träna. Mer träning måste till och är det så här kallt så får vi nog boka in oss så vi kan rida i ridhuset under helgen.
Vi skulle behöva fler ridskolehästar. Åtminstonde 2 till så Skjona fick lite pension och Terna som är dräktig och lite svårare kunde få ta det lite lungare hon också.
Vi får se om vi kan hitta några lämpliga hästar i rätt prisklass.

Ridlägret som vi ska ha i augusti är fullbokat. Vi har 2 läger i sommar och det första är i juni. Där finns det platser kvar ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar