Äntligen hästpassen (kanske?)

Förra året skickde vi in våra hästpass i augusti för de föl som föddes under sommaren. I november hörde SIF av sig om våra hästnamn och hade lite synpunkter och frågor kring namnen. Men efter koll med island så blev våra namn godkända efter mycket om och men. Namnet de bråkade om var Járnvilja.

Det har ändå dröjt ända till i dag när vi nu fått en inbetalningskort att vi har något att lösa ut. Jag GISSAR att det är häst passen, men vi får se. Det verkar konstigt nog ganska dyrt. Kanske de lagt på någon förseningsavgift ? vi får se.

Förseningsavgift ska man betala om man inkommit med passen efter 31 december.

Det kan ju hända förstås att det är något helt annat som ska lösas ut. Spännade.

Isa har hand om Frakkur nere i Stockholm. Han funkar jättebra och vi får se nu hur han går med fortsatt träning. Isa är glad och nöjd. Frakkur fick massage idag av någon duktig massör där nere i Stockholmstrakten. Han hade haft någon låsning och varit lite stel här och där. Men med tanke på att han ändå trots detta gått så bra, så blir det nog ännu bättre nu när han blivit mer lösgjord och masserad.


Vilket oväder som drog fram över Gällivare idag. Det åskade och kom störtskurar av skyfall under en stund. Ena ridskolegruppen ställdes in men den senare körde vi på med som vanligt.





Nu är defintivt hösten här och träden färgas gula. Bilderna här ovan och nedan är tagen av Andreas Hinzer, som är en superduktig fotograf. Han förser mig med fina bilder då och då. Den här passade in idag tycker jag

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja