Summa sidvisningar

29 augusti 2009

Ove kung på gården !

Ove vår katt som varit försvunnen i 5 måndader har blivit kung på gården. De andra två katterna Kattis och Stygg är livrädda för honom och försöker hålla sig ur vägen hela tiden. När de råkar komma varandra för nära så blir det slagsmål och fräsningar. De verkar inte känna igen Ove eller så är Ove förändrad och har mopsat upp sig mot sina forna vänner. Den första dagen gick det bra och det verkade som om de kände igen varandra.

Kanske Ove tycker att de är inkräktare på hans revir med mat sovplats osv.AAAAss/

Det finns en häst på gården som man blir så glad av att rida och det är vår hingst Bassi. Varje gång man sitter på honom så blir man alldeles upprymd av glädje.

Fast just idag så regnar det och är grått och trist. Ridningen får vänta till eftermiddagen eller kvällskvisten så får man hoppas att det blir bättre.

Det gäller att ha regnkläder på sig nu när vi ska ut på halvdagsturer. Trist om det regnar så mycket att vi inte kan göra en kaffe eld i skogen (eller kan och kan det går förstås att fixa men säkert inte så roligt att sitta ner om det spöregnar)

En liten grann kille som heter Wilgot och är 4 år kom precis in genom dörren. Han är Tjalves lekkompis.

Hjälp skriker Tjalve, när han ser Wilgot stå i hallen hjälp ett monster !

Nej säger Wilgot, Det är bara mina regnkläder och så är jag ju så blötVarje dag säger de här 4-åringarna nya roliga saker som både är underfundiga och riktigt kloka ibland. Synd bara att man inte kommer ihåg allt roligt som de sagt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar