Summa sidvisningar

21 juni 2009

Terna betäcks midsommarhelgen

Terna är nere hos Reynir på betäckning. Vi har haft en midsommarhelg där vi i princip spenderat helgen i bilen. På midsommaraftonskvällen hade vi trevligt hemma hos Camilla och Hjalti tillsammans med Berit Edvardsson och hennes man. Nästa dag styrde vi kosan söderut och hämtade en ny begagnad hästtransport som vi köpt. Åter tillbaka hos Camilla och Hjalti hade Terna redan blivit betäckt med Reynir, hon hade börjat brunsta direkt.

www.youtube.com/watch?v=jCVlFwk_rdA

länk på youtube på Reynir som jag hittade

Tidigt på söndagsmorgonen åkte vi norrut igen bara för att i Arvidsjaur få ett telefonsamtal att 5 st av ungstona förstört sin hage och smitit iväg ut i skogen. De var spårlöst försvunna. Vi var 3 timmar hemmifrån och kunde inte göra mycket. Det var bara att fortsätta köra och väl hemma kläder och hämta lite annat bra att ha grejjer och sticka iväg på hästjakt dirket. Vi har nog kört en ca 250 mil bil denna helg.

Alla hästarna kom till rätta och befinner sig nu tillbaka i hagen men med extra starkt ström i trådarna nu.

Ridlägret är slut och vi har haft en massa stafetter och små tävlingar. Bilder kommer senare att läggas ut under bildsidan, på hemsidan. Emma Östman vann iallfall gångartstävlingen med sin häst Bassi och som god tvåa kom Jennifer Gustafsson med Vera och på tredje plats Sofie Kangas med Skjona.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar