om inte om hade varit

Nu är vi hemkomna från Vallholttävlingen. Igår kväll gick det helt plötsligt inte att koppla upp sig från vår stuga mot internet. Så här kommer helgens rapport.

Fina tävlingar och toppen väder toppen mat mm. Alltid lika trevligt att komma till Vallholt och tävla.

På uttagningarna gick det väl si så där för oss. Både Jessica och Amanda och en massa andra fick gula kort. Amanda och Jessika fick gula kort för felaktigt anpassad utrustning i 4-gångs uttagningen. Amanda hade för löst spännt hackmore. Hon vill rida Vera på hack eftersom hon tycker att hon går bättre på det. Jessica som red Bending på stång. Hade vi i all hast bara kopplat på stången tillsammans med ett vanligt träns med remontnosgrimma. AJJA BAJJA det borde vi ju veta för det står ju tydligt i fipo vilka träns som är tillåtna med stång så det vi vi ändra på.

Många fina hästar har vi sett under dagen och värt att nämnas är Muli fra Glaesibae med ryttaren Rebecka Wiklund i sadeln som i sin första tävling fick hela 8,5 för sin fint visade skritt. Jag tror ingen i varken Norr eller Västerbotten någonsin har fått högre poäng för någon gångart.

På uttagningsdagen kom Amanda på 3-dje plats i både T1 och V1 och Jessica låg tvåa i bägge. På finaldagen red de upp sig och i T1 placerade Jessica sig som 1:a och Amanda blev 2:a. I 4-gångs finalen 0.ade de bägge i traven. De hamnade tillsammans i en klump och det blev tölt och galopp och inte ett uns visad trav.

Fin fina bilder kommer jag att lägga in imorgon. Nu är jag trött och ska sova

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja