Summa sidvisningar

12 februari 2009

Elskåpet på vår vindsvåning

Vi har fortfarande jätte kaaaallllt ! Ridskolan inställd idag också. Tillråga på allt så har en "fas" gått någonstans i vårt elskåp uppe på vinden. Det känns lite kallt i huset och spisen, dammsugaren och lamporna funkar inte som de ska. Lamporna lyser knappt och spisen är inte nog varm.

Mårten får ta stegen och klättra upp på vår vindsvåning. Dit är det inte så lätt att ta sig för man måste klämma in sig genom ett litet fönster som är ganska högt uppe. När man väl lyckats att klämma sig igenom är det förenat med livsfara att sedan ta sig ner på golvet på vinden eftersom fönstret är jättehögt upp. För att inte tala om när man ska ta sig ut därifrån igen. Där uppe är det ganska spännande grejjer som förvaratas i flera generationer av folk som bott här på gården.

Gamla kläder, gamlga dockor, tvålar,julsaker,leksaker, hjälmar, instrument mm.

Katten Stygg löper igen ! och nu måste jag rådfråga vår veterinär Peter om i ska sterilisera henne eller ge henne p-pillar. För så här som hon lever om nätterna igenom kan man inte ha var tredje vecka.

Så här mysig ser Týr ut när han känner doften av stona. De skriks stegras och hingstarna spänner nacken i försök att se vackra ut inför stona.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar